lørdag 29. november 2014

Varm sjokolade med ingefær og appelsin


Det er nå når kulden setter inn og vi tenner levende lys i kveldingen vi skal kose oss med varm sjokolade. Vi hadde en slik varm kopp sjokolade som dessert i helgen, faktisk en herlig dessert og særlig gjorde marshmallow sjokoladen ekstra god, den smelter ned i den varme sjokoladen etter hvert og det blir som en krem på toppen.


DU TRENGER TIL 3-4 KRUS:

6 d melk
100 gr mørk sjokolade
2 ss sukker (kan godt sløyfes)
1 - 2 skiver frisk ingefær
1 tykk appelsinskive 
3 - 4 nellikspiker
Marshmallow


Bland alle ingrediensene i en kasserolle, bruk helst en kasserolle med slippbelegg, det er lett for at sjokoladen setter seg i bunnen. Varm opp til kokepunktet og la sjokoladen bare stå og trekke i ca. 30 minutter. Rør ofte. Sil sjokoladen og hell den tilbake i kasserollen, varm opp igjen og øs den varme sjokoladen opp i krus eller glass. Legg i marshmallow.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar