fredag 30. mai 2014

Nacho-grateng (glutenfri)


Når det står Tex-Mex på menyen er det like greit å gjøre det på denne måten, nachos blir ikke bedre enn dette her. Jeg må tilstå at jeg av og til synes dette er virkelig godt,  men - bare av og til - så bare prøv nachos på denne måten neste gang. Bruker du glutenfri nacho-chips er denne retten glutenfri.

DU TRENGER TIL TO-TRE PERSONER:

400 gr karbonadedeig
Litt olje
Ca. 1 dl vann
1-2 ts tacokrydder (smak deg frem)
3-4 vårløk
Liten boks kidneybønner (285 gr)
1 pose nachochips
1 boks hakkede hermetiske tomater
Liten boks maiskorn
Litt chili
Revet ost


Varm olje i en stekepanne og surr karbonadedeigen godt. Ha karbonadedeigen over i en gryte og tilsett vann og tacokrydder, ikke tilsett for mye krydder, det kan lett bli ganske sterkt, så smak deg frem. Har du hjemmelaget tacokrydder er den ofte sterkere enn den du kjøper, så da kan du muligens sløyfe chili. Kok opp og la småkoke til vannet er kokt inn. Kutt opp vårløk i tynne ringer, skyll bønnene godt under kaldt vann, la de renne litt av.
Legg nachochips i bunnen av en ildfast form, legg over karbonadedeigen, så bønner over og topp med mais, bønner og vårløk. Dryss over raspet ost og putt nacho-chips rundt kanten. Stekes midt i ovnen ved 220 grader i ca 8 - 10 minutter. Serveres med en frisk salat og rømmedressing.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar