onsdag 19. februar 2014

Fiskekaker med bønnesalat og wasabidipp


Fiskekaker er noe som de fleste spiser som hverdagsmiddag innimellom. Vi er så heldige at vi har hjertekaker fra Madammene her i Bergensregionen, de er kjempegode, men det finnes sikkert gode fiskekaker der du bor også eller du er så flink at du lager fiskekaker selv. Med en liten vri på tilbehøret er dette allt annet enn en kjedelig hverdagsmiddag. Jeg skriver ikke mengde her, det blir opp til hver enkelt hvor mange fiskakaker man spiser. Synes du det blir litt lite mat med bare salat, kan du i tillegg servere kokte eller stekte poteter til fiskekakene.


DU TRENGER:

Fiskekaker enten hjemmelagde eller kjøpte

SALAT:

Rødløk i tynne ringer
Fenikkel i tynne ringer
Små tomater
Hermetiske bønner

Skyll bønnene godt og la de renne av, del tomatene i to og bland alle ingrediensene til salaten sammen.


WASABI-DIPP:

Matyoghurt eller yoghurt naturell
Lett rømme eller lett creme fraiche
Wasabi (Den på tube er ok)

Bland sammen like deler matyoghurt eller vanlig yoghurt naturell og letrømme eller lett creme fraiche. Smak til med wasabi fra tube. Wasabi er en veldig sterk pasta, så prøv deg frem med litt av gangen, det er lett for at det blir for sterkt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar