tirsdag 17. desember 2013

Pølser med svisker og eple


Det blir en del enkle middager sånn like oppunder jul, men selv om det er lettvint med pølser skal det smake godt, og litt sunne ingredienser kan vi alltids putte inn.
I dag består middagen av middagspølser, eple og brokkoli. 

DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

1 ring middagspølse i biter
8-10 svisker uten sten
1 stort eple
Brokkoli
Poteter
Litt smør/olje

Legg sviskene i kokende vann ca. 1 time (ikke nødvendig, men sviskene blir mykere). Del pølsen i biter og surr bitene i litt smør/olje. Del eplet i båter og legg båtene i pannen sammen med pølsebitene slik at de også blir myke uten at de faller alt for mye sammen, dryss over sviskene til slutt slik at de blir lune.


Kok poteter eller lag potetmos, og lettkokt brokkoli smaker veldig godt til pølsebitene.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar