tirsdag 9. juli 2013

Tagliatelle med bacon, rødløk og grønne erter


En god og enkel pastarett som er lett og rask å lage. Du kan bruke den pastaen du liker best, bare følg anvisningen på pakken når du koker den slik at pastaen ikke blir for overkokt da er den ikke så god.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

Pasta til to porsjoner
1/2 rødløk i biter
Ca. 70 gr raspet ost, jeg brukte vanlig gul ost og litt parmesan
Ca 120 gr bacon i terninger
Ca. 1 dl grønne frosne erter
1 dl matfløte 
Ca. 1/2 dl kokevann fra pastaen
Salt


Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisningen på pakke, ta vare på 1/2 dl av kokevannet. Stek baconterningene, og la rødløken få surre til den blir blank.
Hell det kokevannet du har tatt vare på tilbake over pastaen sammen med matfløten. Sett kasserollen på middels varme og tilsett osten, og rør forsiktig rundt. Tilsett løk, frosne erter og bacon og la det hele få et oppkok. Små cherrytomater smaker godt til denne pastaretten, og hvis du tar deg tid til å bake tomatene i stekeovnen på 200 grader med litt salt, pepper og god olje blir det helt fantastisk  til pastaen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar