lørdag 8. juni 2013

Mangois med yoghurt


Er du en iskremelsker vil du elske denne her, og er du en skikkelig iskremelsker har du sikker som jeg laget iskrem selv utallige ganger, så da er det bare å finne frem egg, fløte og de andre ingrediensene du trenger og sett i gang.

DU TRENGER:

5 eggeplommer
5 dl kremfløte
2 1/2 dl yoghurt
1 - 1 1/2 dl sukker
1 mango


Pisk eggeplommer og sukker til tykk eggedosis. Pisk kremfløten slik at den ikke er alt for stiv.
Skrell mangoen og del den i biter som du kjører i en foodprosessor eller bruk en stavmikser slik at det blir en fin mos. Bland sammen pisket kremfløte, eggedosis, yoghurt og mangomos. Rør alt forsiktig sammen.


Har du iskremmaskin så bruk den, har du ikke så sett bollen med iskremrøren i fryseren, ta den frem ca. hver halvtime og pisk den godt sammen, skrap ned fra kantene og bland godt, bruk gjerne en elektrisk visk. Dette gjentar du helt til iskremen er nesten stiv. Fyll iskremen i de formene du skal bruke og la isen fryse ferdig. Iskremen serveres med bær eller mangomos


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar