tirsdag 21. mai 2013

Pytt i panne med speilegg


Egentlig så kan du bare ta det du har av rester, kutte det i biter og surre det sammen i en stekepanne - ja det er faktisk slik du lager Pytt i Panne, men det blir utrolig godt da, dette som er surret sammen og til slutt får et speilegg på toppen.


Til Pytt i Panne kan du bruke alle typer pølser, rester av stek, koteletter eller annet kjøtt, rester av kjøttboller, kjøttpudding eller karbonader, du kan også bruke grønnsaker og erter og gjerne finklippet persille eller andre urter.

             DETTE HAR JEG BRUKT TIL PYTT I PANNE I DAG:
            
3 kokte poteter i biter
1 liten hakket løk
8 mini pølser i biter
6 kjøttboller i biter
(Eller bruk bare pølser eller rester av skinke og pølser)
Gjerne rester avgrønnsaker
Ca. 1 dl stekt sopp
Noen skiver rødbeter
1 egg pr. person
Pepper
Smør/olje til steking

Ha en klatt smør eller litt olje i stekepannen og stek løken til den begynner å få farge. Kutt pølser/kjøtt som du bruker i biter og legg det i stekepannen sammen med løken, skru ned varmen og la det stå å surre til det blir  gjennomvarmt og begynner å bli litt brunt. Tilsett potetene i små biter, rør rundt og la alt bli gjennomvarmt. Stek eggene og legg de på toppen. Noen skiver rødbeter smaker godt til pytt i panne.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar