lørdag 17. november 2012

Pannacotta med melkesjokolade


Det er melkesjokoladen og kesam som gjør denne pannacottaen så spesiell og nydelig, den blir fløyelsmyk og mild på smak, men "litt mektig" så ikke lag porsjonene for store, frukt eller bær passer ypperlig til denne pannacottaen.

TIL 6 PORSJONER TRENGER DU:

150 gr melkesjokolade
2 1/2 plate gelatin
3 dl kremfløte
4 - 5 ss sukker
200 gr creme fraiche
100 gr kesam

Legg gelatinplatene i kaldt vann noen minutter slik at de blir bløte og myke. Ha kremfløten i en kasserolle og kok opp, pass godt på slik at den ikke koker over. Tilsett sjokolade og sukker og rør godt til alt er smeltet. Ta gelatinplatene opp av vannet, la de renne litt av og rør gelatinplatene inn i fløte/sjokoladeblandingen, rør godt samtidig som du passer på at blandingen ikke koker, men er helt opp til kokepunktet.
Ta kasserollen av platen og rør inn kesam og creme fraiche. Tøm desserten i porsjonsformer eller glass, og sett desserten til avkjøling, pynt med bær og/eller frukt når desserten er stivnet.
Nyt en fantastisk deilig dessert



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar