fredag 12. oktober 2012

Tilslørte bringebær


Av og til er det tid for dessert, men er du som jeg og helst vil ha bær eller frukt og uten for mye sukker, er dette her den rette desserten, rene "snopen" som de sier på bergensk.
Jeg har brukt hjemmebakte havreflarn, men du kan bruke en annen kjekstype, helst grove ikke så søte kjeks.

TIL TO PORSJONER TRENGER DU:

8 - 10 kjeks
3 4 dl bringebær
3 dl vanilje kesam eller 
vanilje yoghurt
1 dl creme fraiche eller lettrømme

Bland sammen kesam og creme fraiche. Knus halvparten av kjeksene og legg de i bunnen på et glass eller skål, legg over bringebær og så en god klatt med kesam/creme fraiche blanding, så resten av kjeksene, bringebær og topp med kesam/creme fraiche. Pynt med bær.


 Her kan du selvfølgelig bruke blåbær eller jordbær istedet for bringebær, bruker du rips, multer eller bjørnebær kan det gjerne bli litt i sureste lager, da er det kanskje lurt å sukre bærene før de brukes i
desserten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar